Opleiden met Subsidie

Vanaf maart 2020 kan een werkgever gebruik maken van een SLIM-subsidieregeling (subsidieregeling leren en ontwikkelen in het MKB) indien de organisatie net meer dan 250 medewerkers telt.

Deze subsidieregeling is alleen van toepassing op deeltijdonderwijs, niet op leren/werken combinaties zoals BBL opleidingen, dan is de subsidieregeling praktijkleren van toepassing.

Edu-Academy-E-Learning
Z

MBO gecertificeerd

Z

MBO predicaat GOED

Z

Wet IKK

Z

Digitaal leren 2.0

Z

MBO gecertificeerd

Z

Wet IKK

Z

MBO predicaat GOED

Z

Digitaal leren 2.0

Slim Subsidieregeling

Toch is de SLIM subsidie erg interessant voor nascholingen, aangezien Variva erkend MBO opleider is vallen onze nascholingen onder deze regeling. Dit betekent dat per medewerker, per nascholing, tenminste 650,- kan worden gesubsidieerd. Onze erkende nascholingen zijn beduidend lager geprijsd:

Nascholing werken met baby’s:                                € 190,-  (incl. MBO certificaat en IKK-gecertificeerd)

Subsidie SLIM regeling:                                               € 650,-

Voordeel werkgever:                                                  € 460,-  !

Alle MBO nascholingen van Variva komen in aanmerking voor de SLIM regeling.

Variva Edu Academy

Digitaal leren 2.0

Digitaal leren 2.0: Variva heeft voor nascholing trainingen ontwikkeld die digitaal kunnen worden gevolgd. Tegen uiterst scherpe tarieven bieden wij volledig erkende MBO nascholing aan en scholing die voldoet aan de eisen van de wet IKK. Medewerkers kunnen individueel een nascholing volgen, ook dan is er de mogelijkheid voor een financieel voordeel voor de werkgever. Ook kunnen organisaties een abonnement nemen op digitaal leren 2.0. Tegen de allerlaagste tarieven nascholen met de hoogste kwaliteit nascholing van Variva!

In company opleiden

Variva verzorgt de MBO opleidingen op haar locaties in de grote steden. Daarnaast verzorgen we ook op de locatie van de betreffende organisatie onderwijs. Dat kan tegen een nog scherpere prijs en daarnaast kan het beleid van de organisatie worden opgenomen in de opleiding. We ondersteunen bij selectie, nemen intaketoetsen af en ondersteunen administratief. Kortom we doen er alles aan om de organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen!

Veel organisaties hebben we weg naar Variva gevonden om nieuw personeel op te leiden en snel inzetbaar te maken. De branche is gebaat bij de inzet van kundige gemotiveerde volwassen zij-instromers die snel een nieuwe professionele collega worden!

Nascholing

Bekijk hier het aanbod nascholing voor onderwijs en kinderopvang.

MBO Opleidingen

Bekijk hier het aanbod MBO opleidingen van Variva Edu Academy

Ook je eigen Edu Academy?

Een eigen Academy starten is natuurlijk een goed idee. Organisaties die investeren in goed personeel presteren beter. Dat wordt nu makkelijk gemaakt met de SLIM regeling. Er wordt subsidie verstrekt voor het versterken van je leercultuur, bijvoorbeeld door inrichting van je eigen digitale leeromgeving.