Permanente educatie voor organisaties

Kwaliteit in de kinderopvang is voor het grootste deel vastgelegd in de pedagogisch medewerker. Variva Edu Academy heeft hoogwaardige e-learning ontwikkeld, gekoppeld aan erkende certificering. Het behalen van het predicaat “goed” voor onderwijs, organisatie en onderwijsontwikkeling door de onderwijsinsectie heeft ons gestimuleerd dit ook vast te leggen in digitaal leren, nu dus ook voor organisaties eenvoudig toegankelijk en tegen lage tarieven.

Zo dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van uw personeel en organisatie! Nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een duidelijk en eenvoudig uitvoerbaar advies.

Edu-Academy-E-Learning
Z

MBO gecertificeerd

Z

MBO predicaat GOED

Z

Wet IKK

Z

Digitaal leren 2.0

Z

MBO gecertificeerd

Z

Wet IKK

Z

MBO predicaat GOED

Z

Digitaal leren 2.0

Abonnement voor organisaties voor kinderopvang

Nascholing onbeperkt leren (prijzen per jaar, btw-vrijgesteld) – Abonnement per jaar: € 595,-

Onbeperkt leren geeft toegang tot alle nascholingsmodules (incl. MBO keuzedelen) van Variva Edu Academy, zonder beperking en ook met toekomstige uitbreidingen!

Alle nascholingen worden afgesloten met een certificaat van Edu Academy. Indien op uw verzoek,  erkende examens worden afgenomen die leiden tot registratie in het diplomaregister wordt daarvoor € 45,- per examen berekend.

Je eigen Edu Academy in eigen huisstijl? Dat is mogelijk met een eigen monitoring op voortgang en eigen afgeschermde omgeving voor organisatie specifiek leren. Informeer naar de (SLIM subsidie) mogelijkheden!

Contact

10 + 14 =